Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Κάλεσμα συμπαράστασης στη δίκη του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» στην Κόρινθο

Δεκαετίες τώρα οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι μεγαλο-εργολάβοι και κάθε άλλου είδους κεφαλαιούχοι συσσωρεύουν τεράστια κέρδη σε βάρος μας με την απόλυτη στήριξη του ελληνικού κράτους. Τρανό παράδειγμα, τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας. Αλλά ακόμα πιο εξωφρενική είναι η περίπτωση της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών. Εδώ και πολλά χρόνια η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. εισπράττει διόδια πριν καν παραδώσει το έργο. Πρόκειται για έναν δρόμο που έχει γίνει αιτία για πολλά θανατηφόρα ατυχήματα.
Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που αρνούνται να πληρώσουν τα διόδια. Στη συνέχεια το κίνημα άρνησης πληρωμής επεκτάθηκε και στο χαράτσι της ΔΕΗ, και στα χρέη προς τις τράπεζες και σε πολλά άλλα.
Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτώβρη 2013 στις 9.00 πμ στα δικαστήρια Κορίνθου συνεχίζεται η δική μελών του κόμματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», με κατήγορο την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας στην περιοχή μας. Μεγαλοεργολάβοι και κράτος να βρουν απέναντι τους σαν «Σινικό Τείχος» την αντίσταση όλων μας. Δεν ανεχόμαστε κανέναν να καπηλεύεται τα δημόσια αγαθά, μέσα στα οποία είναι και οι δρόμοι που τους έχουμε χιλιοπληρώσει.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 9πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ!