Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Η ανύπαρκτη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής στη Χίο έχει το θράσος και να απειλεί ζωές…

Ανακοινωση ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Χίου
Ανύπαρκτη στο νησί από κάθε άποψη αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται, πλήρως απούσα σε κάθε απεργία, ανύπαρκτη σε κάθε διεκδίκηση και διαμαρτυρία απέναντι στις κυβερνήσεις των μνημονίων και τους εκπροσώπους της. Η ναζιστική συμμορία πολύ γρήγορα φαίνεται πως ξέχασε τους “προδότες πολιτικούς” τους οποίους “θα έδερνε”, όπως λίγο πριν μπει στη βουλή τους αποκαλούσε και ισχυριζόταν, λαϊκίζοντας αισχρά για τα ψηφαλάκια και τη συναίνεση μέρους της αγανακτισμένης και απελπισμένης κοινωνίας.
Έτσι σύντομα έδειξε τις προθέσεις της και ποιούς θεωρεί πραγματικούς εχθρούς της. Αφού μπήκε στη βουλή και διόρισε ακριβώς όπως κάνουν και τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα, χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (ξέρει κι εκείνη από συστημική “αξιοκρατία”) τα δικά της παιδιά σαν συμβουλάτορες και δημόσιους υπαλλήλους -κι ενώ περιμένουν στην ουρά τόσοι άνεργοι με πραγματικά προσόντα, πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά- αφού ψήφισε μαζί με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, ενίοτε και τη ΔΗΜΑΡ ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας, όπως αυτό της Αγροτικής Τράπεζας (ΑΤΕ), τις ρυθμίσεις χρεών των ΠΑΕ, ενώ ακόμα παρείχε ανοιχτά τη στήριξη της στο κλείσιμο της ΕΡΤ, στην καταστροφική “επένδυση” στις Σκουριές Χαλκιδικής, στην ιδιωτικοποίηση της ανώτατης παιδείας με τον κατάπτυστο νόμο Διαμαντοπούλου και σε πόσα άλλα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα ακόμα. Αφού εξέφρασε τη μοναδική της αγωνία που ήταν να μη θιγούν οι εφοπ-ληστές κλείνοντάς τους το μάτι για στήριξη κι αφού με αυτούς που αποκαλούσε προδότες πολιτικούς, έγιναν συνεταιράκια και μαζί ψήφιζαν, αλληλοστηρίζονταν και μαζί αναπαρήγαγαν την ίδια ρατσιστική και εμφυλιοπολεμική εμετολογία, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πράξη. Πρώτα στράφηκαν απέναντι στους κακούς μετανάστες, μετά απέναντι στους κακούς δημόσιους υπαλλήλους, τους αριστερούς, τους αναρχικούς, τους κομμουνιστές κ.ο.κ. και τελικά συνολικά απέναντι σε αγωνιζόμενους και μη εργαζομένους και ανέργους θύματα της εκμετάλλευσης του κεφαλαίου (τουλάχιστον του ελληνικού… ).
Η Χρυσή Αυγή ως μακρύ χέρι, άλλοτε εντός των όρων που της βάζει το σύστημα και άλλοτε ως καθαρά παρακρατικό εγκληματικό μόρφωμα, φτάνει εκεί που δε μπορεί να φτάσει το χέρι του επίσημου κράτους, δρώντας συμπληρωματικά προς αυτό και υπερασπιζόμενη σαφώς τα συμφέροντα κάποιας μερίδας του κεφαλαίου. Πιστοί στην ιστορική παράδοση του ναζισμού, εξυπηρετούν αυτούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υπάρχουν άλλοτε αστικές δημοκρατίες, αλλά και όποτε “χρειάζεται” για τις ανάγκες τους ναζισμός και φασισμός, αρκεί να γίνεται η δουλειά τους, δηλαδή τους καπιτα-ληστές.
Συνεπώς, η ναζιστική συμμορία που στη σύνθεσή της περιλαμβάνονται εκτός των άλλων, αρκετοί πρώην και νυν πορωμένοι των σωμάτων ασφαλείας και καταστολής του κράτους, θαυμαστές του Παπαδόπουλου ή του Χίτλερ, υπόδικοι και κατάδικοι, ναρκέμποροι σεσημασμένοι και επαγγελματίες του ξύλου και της νύχτας φουσκωτοί, προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, στρατολογώντας εκτός των άλλων και τέτοιου είδους υποκείμενα και στη Χίο, ενώ άρχισε και πρόσφατα να απειλεί μέσω του blog της νομαρχιακής της επιτροπής, ανθρώπινες ζωές, εκείνων τουλάχιστον που είναι ενοχλητικοί για το αγαπημένο τους σύστημα, όπως των κομμουνιστών.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως κινηματικά και κοινωνικά απομονώνεται ο ναζισμός και δίνουμε αυτόν τον αγώνα σε καθημερινή βάση τόσο στο επιμέρους όσο και στο συνολικό, για την ήττα του μέσα από την προοπτική της ανατροπής του συστήματος που τον γεννά, εκτρέφει και προωθεί, και της τελικής νίκης του εργατικού κινήματος. Ωστόσο αναρωτιόμαστε, βάσει και της εικόνας που παραθέτουμε από το blog της νομαρχιακής επιτροπής τους, αλλά και τον σχετικό σύνδεσμο (http://nexioy.blogspot.gr/2013/08/to.html) όσο τουλάχιστον υπάρχει (διαφορετικά θα μπορεί να βρεθεί σε cached pages), θα επιληφθεί κάποιος εισαγγελέας ή αρμόδιος της δικαιοσύνης για τις απειλές κατά της ζωής ανθρώπων που διατυπώνονται με περίσσιο θράσος από τη ναζιστική συμμορία της Χίου ή εξόφθαλμα το κράτος και πάλι θα τους καλύψει;