Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 18:30

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18:30
Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις πολιτικές εξελίξεις και να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο "Ειρήνη" στη Χρυσούπολη το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 19:00.
Γι' άλλη μια φορά επιχειρεί να μολύνει την περιοχή με το ρατσιστικό και φασιστικό δηλητήριο. Η κρίση και η χρεωκοπία του πολιτικού συστήματος τροφοδοτούν την επιρροή των φασιστών, τους καθιστούν ένα χρήσιμο εργαλείο για την άρχουσα τάξη ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Οι αγώνες της Αριστεράς και του Αντιφασιστικού Κινήματος εδώ και ένα χρόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα κατάφεραν ένα ισχυρό χτύπημα στην εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής κι ανάγκασαν το κράτος και την κυβέρνηση να κινήσουν εναντίον τους το δικαστικό μηχανισμό. Αποδεικνύεται ότι μόνο ένα ισχυρό εργατικό και λαϊκό κίνημα μπορεί να απομονώσει και να χτυπήσει στη ρίζα του το φασιστικό φαινόμενο.
Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα περιθώριο στους δολοφόνους να επανασυνταχτούν και να επιβάλουν με τον τρόμο και τη βία την πολιτική των αφεντικών στην πόλη και τα χωριά μας.
Έξω οι φασίστες από το Νέστο! Μέτωπο ρήξης και ανατροπής της επίθεσης του μαύρου μετώπου Κεφαλαίου - Κυβέρνησης - ΕΕ -ΔΝΤ. Μέτωπο Αντίστασης ενάντια στους Ναζί και Φασίστες!
Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες ανεξαρτήτως παράταξης να απομονώσουν το φίδι του Ναζισμού και να πυκνώσουν τις γραμμές της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟ!!!!!
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΕ ΝΕΣΤΟΥ, ΤΕ ΘΑΣΟΥ και ΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ